Hirdetés

High on Life, The Witcher 3 és Call of Duty: Modern Warfare 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha túléljük Justin Roiland agyzsibbasztó poénjait, és nem tépi le a fejünket egy óriás varangy, még mindig lelövethetjük magunkat.

Hirdetés

Amikor még kisiskolás voltam, anyukám minden egyes melléfogásom alkalmával elismételte a népi bölcsességet, mely szerint az okos ember más kárán tanul. Nos, bármekkora igazság is rejlik e szavakban, soha, de tényleg soha nem sikerült megfogadnom, és nemhogy mások hibáiból, a sajátjaimból sem okoltam. De ahogy elnézem, nem vagyok ezzel egyedül, mert megint egyszerre próbálunk egy fenékkel két vagy több lovat megülni, ami még Geraltnak sem menne.

Hirdetés

HP - A Pentiment szálait bogozzuk, egészen különleges élmény, de most a High on Life is felkeltette az érdeklődésemet, és - ahogy ezt minden héten leírom enyhén szégyenkezve - a God of War Ragnarököt sem sikerült befejezni. Az okokat is leírtam már, szóval ne feszegessük.

Paca - Most már tényleg elkezdődik a nyugis időszak, lehet szépen darálni azokat a játékokat, amikre év közben nem volt idő. Sajnos Kratos és Atreus szomorúan malmozgat, Gotham hősei egyre kényelmetlenebbül érzik magukat a jelmezeikben, a középkori bűntények nem oldják meg magukat, és Guybrush Threepwood is szívesen menne már kalandra. Van mivel játszani, egy kicsit igyekszem mindenbe belekóstolni.

Hirdetés

Zs - Én továbbra is a Deathlooppal szerencsétlenkedek, mivel szabadidő hiányában a múlt hét óta csupán egyetlen főgenyát sikerült kinyiffantanom, és őt is csak a jó öreg ajtóberúgós, mindenkit ledarálós módszerrel, teljesen figyelmen kívül hagyva a türelmes felfedezést igénylő kifinomultabb metódusokat.

Szada - Folytatom a Lego Star Wars: The Skywalker Sagát, amit néha megtör majd a Potion Craft és lehet, hogy belekóstolok a Metal: Hellsingerbe vagy a High on Life-ba is, ha már bekerültek a Game Passba. Nehéz választani, és kevés a szabadidő, de soha ne legyen több problémánk.

Kivi - Megérkezett a Shipment a Modern Warfare II-be, pörögni fog a multiplayer, és igyekszem a lehető legtöbb fegyver arany festését megszerezni. De emellett Justin Roiland új agymenése engem is kíváncsivá tett, biztosan adni fogok egy esélyt a High on Life-nak a hétvégén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - A World of Warcraft: Dragonflight Season 1 elindult, vele együtt pedig a hajsza a jobb tárgyakért. Én is jelenleg az M+ dungeonöket pörgetem, második monitoron nézem a Race to World Firtsöt, és titkon abban reménykedem, hogy lesz egyszer még az életemben egy guildem, amivel szívesen elmennék raidelni. Mindezt úgy, hogy a Street Fighter VI második bétája is van most, ezért néha lepörgetek pár meccset Jamie-vel.

Mookid - Azonnal rávetem magam a High on Life-ra, amellyel egészen eddig szkeptikus voltam, Rick and Morty ide vagy oda (főleg, hogy egyébként is hullámzik mostanában a sorozat színvonala) a videojátékok és a humor valahogy nagyon ritkán találták meg egymást. Aztán amikor az egyik nagy magazin 10/10-et adott rá, majd ebből levont két pontot, mert a játék egyik fegyvere egy ponton konkrétan megkérte rá, meg is vett kilóra. 

Chava - Viszonylag hosszú listával készültem az előttünk álló napokra/hetekre, gondosan kiszámoltam, hogy mennyi időre lehet szükségem a félbehagyott játékok befejezéséhez, és úgy terveztem, hogy a leghamarabb abszolválható címektől haladok a komolyabb elkötelezettséget igénylő alkotások felé. Aztán ugyebár megérkezett az új generációs The Witcher 3, a többit meg kitalálhatjátok...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)