Hirdetés

Highlander akciófotók

|

A Widscreen Games vállalta fel a nemes feladatot, hogy emészthető formában tálalja a halhatatlanok évszázados harcát.

Hirdetés

Már egy ideje lehetett tudni róla, hogy az SCi/Eidos velünk, játékosokkal is meg szeretné osztani a MacLeod klán egyik tagjának korokon átívelő kalandját.
Owen jóval idősebb, mint a filmből ismert Connor, vagy a sorozatban szereplő Duncan. A 2000 évet felölelő történet David Abramowitz, a nálunk is sikerrel vetített sorozat egyik forgatókönyvírójának tollából származik.
Hősünk képességeinek köszönhetően akár azt is megteheti, hogy menekülés közben leveti magát egy felhőkarcoló tetejéről, vagy hagyja, hogy átdöfjék testét, csak hogy megszerezze ellenfele fegyverét. (Kissé morbid ez az elképzelés.) Testünk kitűnően vezeti az áramot, vagy segíti a tűz terjedését.
Négy korszakot és helyszínt járunk be, részben emlékeink közt kutakodva (Kr. u. 1. század: Pompeii, 9. század: Skót Felföld, 14. század: Japán, a nem túl távoli jövő New York-ja) egy rejtélyes ereklye darabjai után kutatva.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)