Hirdetés

Híres színészek a Turokban

|

A Disney nyilvánosságra hozta, hogy mely színészek kölcsönzik majd hangjukat az új Turok szereplőinek.

Hirdetés

A lista meglehetősen impozáns: talán a legismertebb név Timoty Olyphant, aki jelenleg főleg a Hitman mozi főszerepkőjeként ugorhat be. A következő Donny Wahlberg, aki a Fűrész II-ben játszotta a főszereplő rendőrt. A további neveknél a sorozatnézők lesznek előnyben, ugyanis főleg a TV-ből lehetnek ismerősek: Powers Booth a 24 hatodik évadában játszotta az alelnököt, és a Deadwoodban volt szereplő (ezen felül a Sin City-ben is szerepelt Roark szenátorként, de nem biztos, hogy erre sokan emlékeznek), míg William Fichtner neve a Prison Break-hez köthető, ahol Alexander Mahone FBI ügynök szerepében láthatjuk már egy ideje.

A játék története amúgy Joseph Turok és különleges egysége körül forog, akik egy Roland Kane nevű rosszfiú üldözése közben űrhajójukkal egy dinoszauroszok által lakott világra zuhannak. Megjelenés sajnos csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra várható, PC-sként egyelőre kimaradunk a mókából (de talán később majd hátha...).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)