Hirdetés

Hírhedt DRM a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben

|

A jövőre megjelenő S.T.A.L.K.E.R. 2 is állandó internetkapcsolatot igényel majd.

Hirdetés

A játékvilág egyik legutáltabb másolásvédelmi módszere, ha az egyjátékos játékmód is állandó internetkapcsolatot igényel, néhány kiadó azonban mégis ezt látja egyetlen megoldásnak a kalózkodás visszaszorítására.

Nem szeretném most taglalni, hogy ez mennyire hatékony, lényeg ami lényeg, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2-t sem a DRM miatt fogjuk szeretni. Sergey Grigorovich, a GSC Game World stúdió fejese elárulta: ahogy haladunk a játék folyamán, a szükséges fájlok mindig automatikusan töltődnek le, így a továbbhaladáshoz állandó internetkapcsolat szükséges. A szöveges információk, kódok és questek töltődnek le ebben a formában. "Ha az emberek nem tudnak egy licencelt kiadást venni, előnyünkre válik ha először letöltik kalózverzióban, és utána meg szeretnék venni eredetiben."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)