Hirdetés

Hirtelen megjelent PlayStationre is az Xbox Game Pass sikerjátéka

|

A premiert megelőző napokban egyértelmű bizonyítékok utaltak rá, hogy a Sony konzoljait preferáló játékosok sem maradnak le a High on Life poénjairól.

Hirdetés

Hacsak külön ki nem emelik az alkotók, az esetek nagy részében biztosra vehetjük, hogy az Xboxra megjelent, külsős fejlesztésű címek idővel PlayStationre is ellátogatnak, és ez persze fordítva is igaz. A zöld tábor például rövidesen bele fog szerelmesedni a Stray cicájába, míg a kékek közösségére a botrányba keveredett Justin Roiland legutóbbi agymenése vár.

Kevéssel azelőtt, hogy beharangozta és egyúttal ki is adta a Squanch Games a High on Life PS4-es és PS5-ös változatait, az Exophase-nek sikerült előbányásznia a PlayStation adatbázisából a trófeákat (nyugi, van platina is), így szemernyi kétségünk sem lehetett afelől, bővülni fog a platformok köre.

Hirdetés

A beszélő fegyverekkel, és az emberiségből drogot kotyvasztani óhajtó földönkívüliekkel támadó High on Life vegyes kritikákat kapott ugyan (mi azért szerettük), de a játékosoknál betalált. A megjelenését követően felküzdötte magát a Steam toplistájának élére, annak köszönhetően pedig, hogy egyenesen a Game Passban rajtolt, a játékosok száma április végéig elérte a 7,5 milliót. A nagy sikerre való tekintettel készül is az első DLC High on Knife címmel, ami valamikor ősszel jelenhet meg a PC, Xbox One és Xbox Series X|S mellett immár PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)