Hirdetés

History: Great Battles Medieval PC-re és konzolokra

|

A független játékfejlesztők közé sorolható brit Siltherine Software és a Koch Media PC-re, PS3-ra és X360-ra is elhozza a középkori Európa legnagyobb csatáit.

Hirdetés

Hacsak nem csiripeltek butaságot rövid pórázon tartott verebeink - ha mégis, nem lesz gond a vacsorára -, akkor rövidesen újabb, egészen pontosan második résszel bővül a History: Great Battles sorozat. Szerencsére többnyire jól értesült madárfiókákról van szó, így van rá némi esély, hogy ezúttal is elkerülik a karóba húzást.



Még az esztendő második felében sor kerül History: Great Battles Medieval bemutatkozására, amiben - mint arról címe is árulkodik - az első rész római hadakozásai után a középkori európa harcmezőin kell majd bebizonyítanunk rátermettségünket. Törtélemi háttérként az a 14. és 15. század során az angolok és a franciák között lezajlott konfliktussorozat - ismertebb nevén a Százéves háború - szolgál és a francia korona megszerzése a cél. A History: Great Battles Medieval összecsapásai során több, mint 40 különféle egységtípus áll rendelkezésünkre. Egyebek mellett talpig vasban vágtató lovagok, angol íjászok és francia számszeríjászok alkotják csapatainkat.



A histórikus kampány mellett, sima csatákat is vívhatunk, s ha már kezd unalmas lenni a banán, akkor belevethetjük majd magunkat a többjátékos küzdelmekbe is. Erre pedig - mint azt korábban is említettem - még idén vállalkozhatunk PC-n, Xbox 360-on vagy PS3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)