Hirdetés

Hitman 2 - mától New Yorkba utazhatunk

|

Egy bankigazgatót kell elintéznünk a munkahelyén, és ha már ott járunk, értékes adatokat is magunkkal viszünk.

Hirdetés

A Hitman 2 elődjével ellentétben nem epizódokra bontva jelent meg, egyben kaptunk egy kielégítően tartalmas kezdőcsomagot, amit további DLC-kkel bővít az IO Interactive. Az első fizetős pálya a The Bank, mely PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is a mai nap folyamán válik elérhetővé az Expansion Pass és az Expansion Pack 1 vásárlóinak.

Hirdetés

Természetesen mindent kapunk, amit az egyes helyszínek kínálnak: új kampányküldetést, kihívásokat, feloldható tartalmakat, eszközöket és öltözékeket. A történet szerint a célpontunk Athena Savalas, a Milton-Fitzpatrick pénzügyi óriásvállalat New York-i bankjának igazgatója, aki bűnözőknek segít adót csalni, pénzt mosni, és nem gondol bele, hogy tetteivel hogyan teszi tönkre a bank ügyfeleinek életét. Ha vele végeztünk, adatokat is ki kell hoznunk.

Valószínűleg este 7-re minden platformon elérhetővé teszik a júniusi frissítéssel együtt,, figyeljétek a Store-t, frissítsétek a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)