Hirdetés

Hitman 2 Starter Pack - az első küldetést ingyen kipróbálhatjuk

|

Az IO Interactive megpróbálja berántani a kétkedő játékosokat

Hirdetés

Habár annak ellenére, hogy sok újdonságot nem hozott a Hitman 2, egy igazán pofás, szórakoztató játék lett (mi is szerettük), viszont adódik a kérdés, hogy kiknek éri meg befizetni a 47-es ügynök legújabb kalandjára. Éppen emiatt az IO Interactive ugyanazzal az ötlettel állt elő, mint amivel anno a 2016-os Hitmant is reklámozták, miszerint a küldetések közül az elsőt teljesen ingyen mindenki kipróbálhatja.

 

Hirdetés

A Hitman 2 legelső küldetése Új-Zélandon játszódik, azon belül is Hawkes Bay csodás partjain, ahová persze nem lazítani érkezünk, hanem egy célszemélyt kell likvidálnunk. A dolog ott válik érdekessé, amikor a nagy kaliberű fegyverekkel felszerelt ellenfelek is megérkeznek a pályára, így nemcsak a küldetésünkkel kell majd foglalkoznunk, hanem lehetőleg nagy ívben elkerülni a bajt.

A Starter Pack névrere keresztelt kiadást bárki letöltheti, aki azon gondolkozik, hogy befizessen kedvenc kopasz bérgyilkosunk második kalandjára. Ez persze mindhárom platformon (PC, PS4, Xbox One) elérhető, és ha meggyőzött minket, amit láttunk, akkor a játék azonnal felajánlja, hogy megvehetjük a teljes csomagot. Ezzel azt is biztosítják továbbá, hogy a meglévő adataink, befejezett kihívásaink, fegyvereink mind megmaradnak, és azonnal átvihetjük őket a többi küldetésre.

Ti adtok majd egy próbát a Starter Packnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)