Hirdetés

Unod a Hitman küldetéseket? A Hitman Roulette majd segít

|

Az első évad zárása után a bérgyilkosok munka nélkül maradtak. Szerencsére azonban jött egy weboldal, ami bőven ad majd feladatot.

Hirdetés

Az új Hitman első évada befejeződött, így egy darabig nem számíthatnak új feladatra az ICA ügynökei. Legalábbis hivatalos forrásból. Szerencsére viszont vannak rajongók, akik mindig is szerették túltolni a dolgokat, így született meg most is a Hitman Roulette.

A dolog végtelenül egyszerű: beállítod, hogy az új Hitman játékra, vagy a Hitman Blood Moneyra kérsz-e küldetéseket, és az oldal legenerálja neked a feladatot. Megadja, hogy melyik misszióban, kit, hogyan ölj meg, és azt is, hogy merre távozz. Az OutsideXbox bele is állt a kihívásba és meg is szenvedtek vele:

Ha szeretnétek ti is nevetségesen nehéz küldetéseket darálni, akkor nézzetek rá a Hitman Roulette oldalára és már indulhat is a buli. Aztán persze visszajöhettek ide és megírhatjátok, hogy sikerült-e teljesíteni a feladatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)