Hirdetés

Készül a következő Hitman játék

|

Miközben az IO Interactive továbbra is frissíti és támogatja a Hitmant, már dolgozik a folytatáson. Úgy tűnik, nem második évadot kapunk, hanem annál többet.

Hirdetés

Nemrég függetlenné vált a fejlesztőcsapat, és nem lehetett tudni, mi lesz a Hitman széria jövője. Szerencsére a dolgok jól alakultak, és a srácok kiadó nélkül is folytathatják a munkát.

Hirdetés

A napokban megjelent a Hitman Game of the Year Edition, illetve a kapcsolódó DLC, ami egy négy küldetésből álló kampányt, fegyvereket, öltözékeket, kihívásokat hoz, valamint mostantól újra vadászhatunk Elusive Targetekre. A megjelenés örömére a stúdió vezérigazgatója, Hakan Abrak elmondta, az elmúlt öt hónapban nagyon sokat gondolkodtak azon, hogyan tovább, de sikerült lefektetni az alapokat az újrakezdéshez. Hozzátette még, hogy jól haladnak a következő Hitman játékkal, lesznek izgalmas új funkciók benne, de 2018-ig nem mondanak róla ennél többet. Kíváncsian várjuk, merre tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)