Hirdetés

Hitman: Absolution - A legprofibb bérgyilkos

|

Új trailer jelent meg, melyben a 47-es különleges képességeire hívják fel figyelmünket.

Hirdetés

A Hitman: Absolution megjelenéséig már nincs sok hátra, de a megszokottá vált, heti új videóanyag addig sem maradhat el.

Az "Ultimate Assassin" című videóban azokat a képességeket vehetjük sorra, melyek sokaknál kicsapták a biztosítékot, mert szerintük túl sokat könnyítenek a játékon, és ezért már nem is igazi Hitman az Absolution. Nekik ajánlom figyelmükbe a nehézségi szintekről szóló írásunkat, melyből feketén-fehéren kiderül, hogy nem lesz ez annyira egyszerű gyerekjáték, kivéve, ha mi akarjuk.

A Hitman: Absolution november 20-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, sima, professional, illetve deluxe professional kiadásban. Várós!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)