Hirdetés

Hitman: Absolution - Blake Dexter, az ördög maga

|

A játék egyik legfőbb célpontjának szélhámosságairól már hallhattunk újságkivágásokban, most azonban megismerhetjük magát az ördögöt is.

Hirdetés

A Hitman: Absolution ellenfelei közül elsőként Blake Dexter nevével szembesülhettünk a Hope News Times című fiktív újság címlapjai által, most azonban kiderül egy s más közelebbi információ is a banditáról.

A Blake Dexter nevű gazember nem csak egy torz és félelmetes ellenség, de olyan megrögzött kalapot viselő fickó, aki elég jól ismeri Hope városát és annak árnyas oldalait még inkább. A karaktert egyébként nem más alakítja, mint Keith Carradine, aki az mellett, hogy 127 alkotás (többek között Cowboyok és űrlények, Párbajhősök, Nashville, A lápvidék harcosai)  elkészítéséhez járult eddig hozzá élete során színészként, a Dexter című sorozat egyik mellékszereplője volt egy évadon át. Véletlen egybeesés?

A Square Enix szeretné velünk megismertetni Dexter igazi valóját és ne higgyünk azoknak az újságcikkeknek, amelyben őt ajnározzák. Az alábbi ICA fájlból minden kiderül a gonoszról, elemezzétek alaposan:

A Hitman: Absolution november huszadikára várható, PC, PS3 és X360 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)