Hirdetés

Hitman: Absolution koncepciók

|

Három borító koncepció, és két művészeti kép látott napvilágot.

Hirdetés

A borítókat egy felmérés keretein belül mutatták meg, mely azt kutatta, ki-melyiknek örülne jobban. A felmérés alatt még nem jelentették be az ötödik részt, a Hitman: Absolution-t, ezért a 'Subtitle' felirat.

Íme:

Továbbá két koncepcióképet is láthatunk, melyeket az IO Interactive közösségi menedzsere tett közzé a hivatalosan fórumon, elmondva, hogy a concept artok mindig sokkal dramatikusabbak, mint a végleges játék. Érdekes, hogy GamerLive.TV logó van a jobb alsó sarokban, lehet, hogy nemsokára kapunk valami finom videót a játékból?

A Hitman Absolution-ről további részleteket olvashattok ITT és ITT.
A játék 2012-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, az E3-on pedig remélhetőleg mutat valamit a Square. Meg mi is, ugyanis aDaM kint lesz, és jól meginterjúvol meg tudósít mindenkit, mindenkiről, mindig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)