Hirdetés

Hitman: Absolution - Végzetes grillparti?

|

Újabb lapszámmal jelentkezik a múlt héten debütált Hope Time News újság és két fényképet is feltud mutatni bizonyítékként.

Hirdetés

Emlékeztek még Blake Dexterre, Hope község első számú befolyásolójára, akinek csak a 47-es ügynöktől van félnivalója?

A Hope News Times ezúttal egy nem éppen hétköznapi grillpartit helyezett figyelmének középpontjába, ugyanis megkezdődött a szezon és az újság címlapján nem más fest, mint Mason McCready, a verseny ötszörös győztese, aki a szóbeszéd szerint Blake Dexter egyik embere.

 

A neves (és fiktív) újság nem átall arra is kitérni mellékcikkekben, hogy a grillparti alatt drasztikusan megnövekedik a vonatforgalom - talán míg az emberek boldogan sütögetnek, mit sem sejtve, a háttérben piszkos üzletek köttetnek?

 

Bármi is történjen Hope község háza táján, az biztos, hogy a 47-es ügynök már a helyszínen van és biztosan nem a grillparti miatt.... A Hitman: Absolution a pletykák szerint idén decemberben várható PC, PS3 és X360 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)