Hirdetés

Kipróbáltuk a Hitman bétáját (videó)

|

A hétvégén zajlott az új Hitman bétatesztelése, így az elmúlt napokban különböző módokon likvidáltunk különböző célszemélyeket. Most videón mutatunk meg nektek pár próbálkozást.

Hirdetés

Sajnos a Square Enix nem követte a Ubisoft példáját, és nem hosszabbította meg még egy nappal a Hitman bétáját, úgyhogy most március 11-ig várnunk kell, hogy újra a 47-est irányíthassuk.

A február 12. és 15. között tartott bétában viszonylag kevesen vehettek részt, néhány kivételtől eltekintve csak az előrendelőket engedték be. Mi voltunk olyan szerencsések, hogy kaptunk egy kódot a hazai forgalmazótól, így volt elég időnk arra, hogy mindkét elérhető (egyébként tutorial jellegű) küldetést többször is végigjátsszuk. Hamarosan összefoglaljuk tapasztalatainkat egy cikkben, addig viszont nézzétek meg az alábbi videót, amiben az első küldetésnek egy módszerrel megyünk neki, a másodikat pedig két különböző módon próbáljuk teljesíteni.

Ne felejtsetek el feliratkozni YouTube csatornánkra további izgalmas videós tartalmakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)