Hirdetés

Hitman - két öltözéket is megszerezhetünk az új Elusive Target kiiktatásával

|

Péntektől újabb, limitált ideig elérhető célpont vár minket a Hitmanben, akit most különösen érdemes levadászni.

Hirdetés

Január végén jelenik meg dobozosan a Hitman teljes első szezonját tartalmazó csomag, de aki még nem vette meg a játékot korábban, az a mostani Elusive Targetből is kimarad. A kaméleon január 13. 14:00-tól 168 órán át tanyázik majd Coloradóban, és nagyon nem mindegy, hogyan nyírjuk ki.

A feladatot kétféleképp teljesíthetjük: vagy lelökjük valahonnan, vagy vízbe fojtjuk. Felrobbantani nem ér, lelőni sem, balesetnek kell álcázni halálát. Ha emberünk már nem él, még bizonyos dokumentumokat is meg kell szereznünk. Bár a küldetés nem egyszerű, teljesítésével szerezhetünk egy új felszerelést és egy vadászkalapot, illetve ha ez lesz az ötödik olyan Elusive Target küldetés, amit Silent Assassin értékeléssel zárunk, miénk lehet a téli öltözék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)