Hirdetés

Hitman - ingyenes lesz a párizsi küldetés, csak jókor kell rá lecsapni

|

Az IO Interactive a Hitman első epizódját korlátozott ideig ingyen adja, és aki letölti a promóciós időszakban, örökre megtarthatja.

Hirdetés

Nem tudni pontosan, mit tartogat a Hitman franchise jövője, csak az biztos, hogy az IO már dolgozik a következő játékon. Előtte viszont érkeznek az ünnepek, jön az ajándékozás és a karácsonyi hangulatban gyilkolászás időszaka.

Hirdetés

December 15-étől január 5-éig mindenki (PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is) ingyen töltheti majd le az első epizódot, melynek helyszíne Párizs, ahol egy divatbemutatón kell elrendezni pár ügyet. A fő küldetés, a Showstopper mellett az Elusive Targetek, különböző kihívások és az Escalation Contractok is nyitva állnak, sőt, a Holiday Hoarders misszió is a csomag része, amiben a Reszkessetek betörők két bűnözőjét kell megállítanunk. További Elusive Targeteket is újra fognak aktiválni, ezeket szintén bárki levadászhatja, aki letölti a játékot. 

Az egészet Hitman Holiday Pack néven keressétek a Steamen, a PS Store-ban és az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)