Hirdetés

Hitman - látványos képeken a morcos bérgyilkos

|

Egészen remek, nagy felbontású képekkel kedveskedett a Square Enix azoknak, akik már tűkön ülve várják a legújabb Hitman kaland megjelenését.

Hirdetés

Az új Hitman játék decemberben jelenik meg, így nem csak a várhatóan vegyes fogadtatású új filmre kell számítanunk a jövőben. Az új epizódból tudunk most mutatni nektek pár csodás, 1080p felbontású képet.

A 47-es ügynök még soha, egy játékban sem festett ilyen impozánsan, fapofával markolja hatalmas fegyverét (egy mesterlövész puskát, nem kisebbet), amivel alighanem egyelőre még mit sem sejtő célpontját fogja becserkészni Remélhetőleg a játékmenettel sem lesz semmi gond, és a epizodikus jelleg újszerű megközelítése is működőképes koncepciónak bizonyul.

Lessétek meg gyorsan az új képeket.

A Hitman digitális megjelenése december 8-án esedékes PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, a lemezes verzióra azonban egészen 2016-ig várnunk kell.

Ti várjátok már az új Hitman játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)