Hirdetés

Hitman - javításokat és korlátlan framerate-et hozott a májusi frissítés

|

A Definitive Edition érkezése előtt egy patch is élesedett, ami egyebek mellett a Contracts Mode-ot is egy új helyszínnel bővíti.

Hirdetés

Megkoronázva azt, hogy a játék kiadása kapcsán az IO Interactive már a Warner Bros.-szal működik együtt, május 15-én egy újabb teljes kiadás érkezik a Hitmanből Definitive Edition néven. A csomag tartalmazza az összes eddig megjelent epizódot, a Game of the Year Edition tartalmait, és egy évfordulós öltözékcsomagot, amit az IOI egyéb játékai, a Freedom Fighters, a Kane & Lynch és a Mini Ninjas inspiráltak.

Hirdetés

Tegnap viszont elérhetővé vált a májusi frissítés, mellyel a The Source küldetésben is csinálhatunk Contractokat. A PC-s framerate korlátlan lett, a The Pharmacist Elusive Target küldetés során a célpont már nem akad el, a 47-es nem ragad be a falba vagy esik ki a világból a Sapienzán. További apró javítások szintén élesedtek.

Májusban egyébként 18-ától 10 napon át a séfet nyírhatjuk ki Párizsban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)