Hirdetés

Hitman: Profession - Ez lehet a következő rész címe

|

A Square Enix a minap bejegyeztette a Hitman: Profession márkanevet.

Hirdetés

Megkülönböztetett figyelmet szentel a Square Enix az Eidossal együtt megkaparintott Hitman franchise-nak. Olyannyira, hogy Montreálban vadonatúj stúdiót nyit azért, hogy némi terhet levegyen a tetovált tarkójú 47-est pátyolgató IO Interactive válláról.



Bármennyire is szeressék a dánok a kopasz bérgyilkost, időnként szívesen foglalkoznak mással is, például ámokfutó bűnözőkkel, arról nem is beszélve, hogy a jövőre esedékes Hitman: Absolution befejezését követően egy vadonatúj szellemi produktum megalkotásának szentelnék figyelmüket. Maradék idejükben természetesen segédkezet nyújtanak a Square Enix Montreal gárdájának, amely először egy új, prémium kategóriásnak mondott Hitman játékon fog dolgozni. Könnyen meglehet, hogy a talán még csak papíron létező alkotás címe Hitman: Profession lesz, hiszen a Square Enix december 22-én ennek a levédetésére nyújtott be kérelmet.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)