Hirdetés

Hitman: Sniper Challenge - 47-es a kulisszák mögött

|

Eredetileg a Hitman: Absolution extrájának tervezték, mégis önálló játékként is megállja a helyét a Sniper Challenge - ezt a most kiadott kulisszák mögötti videó is bizonyítja.

Hirdetés

Miután Chavalier kolléga bevette Londont és meg sem állt a Hitman: Absolution fejlesztőinek bázisáig, nem maradt más dolgunk nekünk hírezőknek, minthogy igyuk szavait és minden Hitman: Sniper Challenge hírnél emlékezzünk első kézből nyújtott élményeire.

Chava mester beszámolóját szinte lehetetlen lenne felülmúlni, éppen ezért meg sem próbálom, helyette bemutatnám az eredetileg Hitman: Absolution előrendelői extrájának induló Sniper Challenge kulisszák mögötti videóját, amelyből minden kiderül a 47-es ügynök háttérmunkálatairól és lelepleződnek felszín alatti, fondorlatos cselekményei is.

A Sniper Challenge a PSN és Xbox Live kínálatában egy ideje már elérhető a Hitman: Absolution előrendelők számára, augusztus elsejétől pedig Steamen keresztül is beszerezhetővé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)