Hirdetés

Hitman: Sniper Challenge hivatalosan is leleplezve

|

A Square Enix gondoskodik róla, hogy dupla legyen a Hitman öröm és az Absolution mellé csomagolnak egy Sniper Challenge nevű címet is.

Hirdetés

Január végén egy világ szerzett tudomást a Square Enix addig titkolt céljairól, hiszen az általuk bejegyeztetett Hitman: Sniper Challenge nevet csak az nem ismerte fel, aki nem akarta.

Akkor még arra gondoltunk, hogy a név vonatkozhat AAA-kategóriás játékra, tervezett DLC-re, vagy esetleg valamilyen mobilos változatra, amit alátámasztott a Square Enix nagy bejelentése, miszerint hamarosan valami nagyot jelent be Hitman fronton. A nagy esemény megtörtént és beigazolódtak a sejtéseink: jön a Hitman: Sniper Challenge, ami nem egy kiegészítő lesz, hanem önálló játékként kell rá tekintenünk. További fontos és érdekes momentum, hogy ha előrendeljük a Hitman: Absolutiont, akkor a Sniper Challenge mókára ingyen szert tehetünk!

A nevéből adódóan nem mást kell tennünk a leleplezett mesterlövész címben, mint a tetőkről likvidálni a nem kívánatos személyeket, de nem csupán a rájuk való célzással, hanem igénybe vehetjük a környezeti elemek segítségét is. A Hitman: Sniper Challenge a tervek szerint PS3-ra és X360-ra május 15-től szerezhető be a Hitman Absolution előrendelésével, míg a PC-s kizárólag augusztus első napjától érhető majd el ugyanilyen kondíciók mellett. Az is játszhat majd vele, aki nem él az előrendelés lehetőségével, csak éppen meg kell várni a megjelenés napját. Végre kiderült hát a Hitman: Absolution pontos dátuma is, amely nem szeptemberben, sokkal inkább november 20-án rajtol majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)