Hirdetés

Hivatalos: 2011 áprilisában jelenik meg a Gears of War sorozat harmadik, befejező része

|

A Microsoft sajtóközleményben tudatta szerkesztőségünkkel a legfrissebb híreket.

Hirdetés

Jövő tavasszal a játékosok végső harcba indulhatnak az emberiséget fenyegető Locust hordák ellen, hiszen a Gears of War 3 megjelenésével befejeződik minden idők egyik legsikeresebb és leglátványosabb Xbox360 exkluzív sorozata.

A már több mint 12 milliós eladott példánnyal büszkélkedhető Gears of War franchise a mai napig az egyik legnépszerűbb multiplayer játék az Xbox360 tulajdonosok körében.
A Gears of War 3 2011 április 8-án kerül az európai üzletek polcaira.

- Több, mint három éve a játék első részének megjelenésekor, belekezdtünk egy olyan történet elmesélésébe, amely az emberi bátorságról és önfeláldozásról szól egy félelmetes és leküzdhetetlennek tűnő ellenféllel szemben. Jövőre a rajongók ismét Marcus Fenix bőrébe bújva vezethetik harcba a Delta osztagot. Megígérhetem, hogy ez lesz a sorozat legnagyobb  küzdelmeket és legdrámaibb meglepetéseket tartalmazó epizódja. Alig várjuk, hogy a játékosok kezeibe kerüljön az új rész – mondta Cliff Bleszinski, az Epic Games, vezető  designere.

Az Epic Games fejlesztőstúdió és a Microsoft a mai bejelentéssel egyidőben bemutatta az Ashes to Ashes című trailert, amelyben akció közben láthatjuk a Delta osztag katonáit. A trailer a következő hivatkozásokon az Xbox360 Magyarország Facebook oldalán, s a játék honlapján is megtekinthető.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)