Hirdetés

Hivatalos: a Rockstar bejelentette, mikor mutatja be a Grand Theft Auto VI-ot

|

Már a GTA VI bejelentés bejelentésével is előrébb vagyunk, mint az elmúlt tíz évben bármikor.

Hirdetés

Sokszor, sok, többnyire nem megbízható forrásból hallottuk már, hogy ekkor vagy akkor fogja bejelenteni a Rockstar Games a Grand Theft Auto VI-ot, viszont ma hajnalban a Bloomberg újságírója, a hosszú évek óta a játékiparban tevékenykedő Jason Schreier szellőztette meg, hogy valami készül - és ha valakinek, neki lehet hinni, többször is mondott már el olyan dolgokat, amiket a hivatalos oldalak csak később erősítettek meg.

Ma megtörtént a bejelentés bejelentése: a Rockstar Games hivatalos közösségi felületein megjelent üzenetek szerint nincs már messze a következő Grand Theft Auto leleplezése.

Hirdetés

Miután köszönetet mondott a 25. születésnapját ünneplő Rockstar Games nevében a támogatásért, Sam Houser bejelentette, hogy december elején láthatjuk majd az új Grand Theft Auto első előzetesét. Azt továbbra sem erősítette meg, hogy a játék valóban GTA VI néven jelenik meg, és ez egy kicsit gyanús, de okkal feltételezhetjük, hogy nem csak a köznyelv hivatkozik így rá.

December elején tehát érdemes lesz különösen figyelni, bár a GTA VI előzetese valószínűleg azokhoz is eljut majd, akik a civilizációtól távol élnek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)