Hirdetés

Hivatalos: a Ubisoft játékai visszatérnek a Steamre, ez lesz az első

|

A Ubisoft elárulta, hogy az elmúlt évek felhozatalából melyik játék válik elsőként elérhetővé a Valve rendszerében, és azt is, hogy mikor számíthatunk erre.

Hirdetés

A hónap elején számoltunk be róla, hogy a Github egyik felhasználója felfedezte, hogy az Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Connect oldalának forráskódja frissült és immáron tartalmazza a Steam szót is, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy hosszú kihagyás után a Ubisoft játékai nemcsak az Epic Games Store-ban és a vállalat saját launcherén rajtolhatnak el, hanem a Valve áruházában is. 

2019 eleje óta nem volt erre példa, azóta pedig olyan játékokat adott ki a francia gigász, mint a Watch Dogs: Legion, az Assassin's Creed Valhalla, az Immortals: Fenyx Rising és a Far Cry 6. Akkor még a Ubisoft nem kívánta kommentálni a dolgot, most viszont megérkezett a hivatalos bejelentés. 

Hirdetés

A cég az Eurogamernek erősítette meg, hogy a legelső játéka, ami elérhetővé válik a Steamen, az a vikinges Assassin's Creed Valhalla lesz, erre december 6-án számíthatnunk. Egyúttal az is kiderült, hogy milyen címek követik Eivor kalandjait: a városépítős stratégia, az Anno 1800, valamint a free-to-play gördeszkás versengés, a Roller Champions is jön, bár még nem tudni, hogy mikor.

"Folyamatosan vizsgáljuk, hogyan juttathatjuk el játékainkat a különböző közönségekhez, bárhol is legyenek, miközben a Ubisoft Connecten keresztül egységes játékos ökoszisztémát biztosítunk. Az Assassin's Creed Valhalla, az Anno 1800 és a Roller Champions a Steamen megjelenő Ubisoft-címek közé tartoznak."

- mondta el a Ubisoft szóvivője a honlapnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Tekintve, hogy december 6-án debütál az Assassin's Creed Valhalla történetét lezáró ingyenes tartalom, nem is találhatott volna rá a Ubisoft jobb alkalmat, hogy a Steam felhasználótáborának is a figyelmébe ajánlja az eposzokba illő sztorit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)