Hirdetés

Hivatalos az EA Sports WRC, még idén megkapjuk

|

2023-tól az EA Sports szállítja a hivatalos WRC játékokat, és természetesen a Codemasters csapatára bízták a projektet.

Hirdetés

Ilyen az élet: mire a Kylotonn (KT Racing) megtanult játékot fejleszteni, lejárt a szerződése az FIA-val, és a tavaly megjelent, tényleg egészen jó WRC Generations-szel búcsút kellett intenie a licencnek. Szerencsére azt az EA Sports vette át, ami úgy külön nagy öröm, hogy hozzájuk tartozik a Codemasters, melynek van néhány évnyi tapasztalata ralis játékokkal, a DiRT sorozat egyes részei, különösen a DiRT Rallyk kiválóan sikerültek.

A kiadó ma bejelentette, hogy november 3-án jelenik meg az egyszerűen EA Sports WRC nevet viselő játék, és aki előrendeli, három nappal korábban elkezdhet vele játszani.

Hirdetés

"Ez az a ralijáték, amit mindig is meg akartunk csinálni, a stúdiónk legmélyebb tudását és szakértelmét kombinálva a ralisport csúcsát jelentő WRC licenc erejével."

- nyilatkozta Ross Gowing kreatív vezető, aki elmondta, az új motornak köszönhetően határokat tudtak feszegetni és új funkciókat megvalósítani. A fizikát a DiRT Rally játékokból veszik át, de Unreal Engine-nel fejlesztettek, így hosszabb és részletesebb pályákat alkothattak meg. Első körben 18 hivatalos helyszínen állhatunk majd rajthoz (a Central Europe Rally egy megjelenés utáni frissítéssel érkezik), összesen 600 km-nyi útpályán, 10 WRC-s, WRC2-es és Junior WRC-s autóval, valamint 68 kocsival a sportág múltjából. A Builder módban testreszabhatjuk az autók külsejét és belsejét, de játszhatunk 32-fős cross-platform multit és újraélhetjük a 2023-as szezon legfontosabb pillanatait a naponta frissülő Moments módban.

Az EA Sports szerződése 5 évre vonatkozik. Az EA Sports WRC PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)