Hirdetés

Hivatalos frissítésként adja ki a Rockstar a GTA Online betöltési idejét rövidítő modot

|

Az egyelőre csak közösségi modként elérhető javítás a Rockstar Games figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

A GTA V már a 2013-mas megjelenése óta küzd a betöltési időkkel, melyen semmilyen új hardver, sem pedig az idő nem tudott segíteni. A játékosoknak egyszerűen meg kellett szokniuk azt, hogy akár csak egy aktivitás elkezdése is hosszú percekbe telhet, nem is beszélve az Online-ba való belépésről.

Nemrégiben írtunk nektek róla, hogy egy GTA V közösség egy tagja komoly előrelépést tett az ügy érdekében. A t0st nevű játékos rátalált a borzasztó hosszú betöltési idők miértjére és ki is javította azt. A forráskóddal épp csak az a baj, hogy nagyon necces nem hivatalos tartalmakkal módosítani a GTA Online-t, annak ugyanis könnyen kitiltás lehet a vége.

Hirdetés

A megoldást felfedező játékos még egy üzenetet is hagyott a Rockstarnak, hátha szembejön velük is az interneten:

"A probléma megoldása nem lehet több egy napnál és csak egyetlen fejlesztőt igényel. Kérlek tegyetek valamit az ügy érdekében."

A Rockstar Games pedig jött, jutalmazott és tett is lépéseket. Felvették a kapcsolatot t0sttal, aki 10 ezer dollárral lett gazdagabb a fejlesztő bug bounty programjának keretein belül, a mod pedig már úton van a játékosokhoz.

Ugyan pontos dátumot nem mondtak, a Rockstar megerősítette, hogy tényleg volt a PC-s GTA Online kódjában egy rész, mely alaposan meghosszabbította az amúgy szükséges betöltési időt. A szükséges változtatásokat megtették, amik egy hamarosan érkező frissítés során kerülnek majd be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)