Hirdetés

Hivatalos: Homelander, Peacemaker és Omni-Man is bekerülnek a Mortal Kombat 1-be

|

A NetherRealm Studios két trailerrel leplezte le a következő Mortal Kombat újdonságait.

Hirdetés

Azóta pletykálják, hogy milyen vendégkarakterekkel bővülhet a NetherRealm Studios következő nagyszabású verekedős játéka, hogy bejelentésre került a Mortal Kombat 1, de erről többnyire csak jelentéseket kaptunk, hivatalos megerősítést nem. Egészen addig, amíg a The Boys sorozat mögött álló csatorna, a Vought International Studios elismerte a kollaboráció valódiságát, ezt követően már csak arra kellett várnunk, hogy a fejlesztőcsapat mikor érzi úgy, hogy itt az ideje a leleplezésnek. 

De nem csak Homelander került bejelentésre, a stúdió rajta kívül több ismert harcost is beemel a felhozatalba, ráadásul az is kiderült, hogy milyen Kameo harcosokra számíthatunk az első Kombat Packban - és természetesen lesz egy különleges skin is Johnny Cage kapcsán. 

Hirdetés

A NetherRealm Studios két trailerrel készült felfedni az újdonságokat. Az elsőben rögtön három játszható karakter kerül megerősítésre: Li Mei, Tanya és Baraka is bemutatja, hogy mire képesek, és betekintést kapunk a sztoriba is általuk. Darrius és Goro ugyan nem lesznek játszhatóak, viszont Kameo harcosként felbukkannak, vagyis besegítenek nekünk a küzdelmekbe az egyes kombóknál. 

Ezen kívül bejelentették az első Kombat Pack kínálatát is egy rövid, de hangulatos videóval: Peacemakerrel, Omni-Mannel (Invincible) és Homelanderrel (The Boys) harcolhatunk, akárcsak Quan Chivel, Ermackel és Takeda Takahashival, míg a Kameo-felhozatalt Ferra, Khameleon, Mavado, Tremor és Johnny Cage fogják erősíteni - utóbbi kapcsán pedig kapunk egy skint is, amellyel Jean-Claude Van Damme képére formálhatjuk a nagydumás figurát mind kinézetében, mind hangjában. 

Aki előrendeli a Premium Editiont vagy a Kollector's Editiont, az automatikusan megkapja majd a Kombat Packot is. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én fog megjelenni PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Ti kit fogtok biztosan kipróbálni a vendégkarakterek közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)