Hirdetés

Hivatalos: itt az Xbox Series X ára és megjelenési dátuma!

|

Egy nappal azután, hogy az Xbox Series S-t leleplezte, a Microsoft elárult több fontos dolgot az erősebb új konzol kapcsán is.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy tervezetten, vagy a szivárgás hatására, de tegnap a Microsoft bejelentette az Xbox Series S-t, mely jobb lesz, mint a One X, de nem olyan erős, mint a Series X. Cserébe viszont mindössze 113990 Ft-ot kérnek érte, ami elképesztően baráti, a Game Pass és az xCloud iránt nyitott átlagfelhasználóknak pont megfelelhet.

Ma kiderült, hogy azoknak sem kell többet várni, akik csúcsminőségre vágynak: az Xbox Series X november 10-étől lesz elérhető, hazánkban 184 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. 

Hirdetés

A tengerentúlon lehetőség nyílik majd arra, hogy az Xbox All Access szolgáltatás keretében akár már havi 24,99 dollárért részletre is meg lehessen vásárolni a gépet, és jár mellé az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés is. Az All Accesst egyékbént Ausztrália, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Dél-Korea, Svédország, és az Egyesült Királyság területére is kiterjesztik.

Az előrendelés szeptember 22-én indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)