Hirdetés

Hivatalos: jön a The Last of Us Part II Remastered, ami nem csak szebb, de tartalmasabb is

|

A Naughty Dog ezúttal is igyekszik validálni a felújítást: grafikai csinosítások mellé új tartalmakat is pakolt.

Hirdetés

Ami egy napja még csak (megalapozott) pletyka volt, mostanra hivatalos információvá vált: érkezik a The Last of Us Part II Remastered változata.

A játék natív 4K-s felbontást kap Fidelity módban, és felskálázott 1440p-s felbontást Performance módban. Ezek mellett kapunk feloldott framerate opciót VRR-t támogató tévékhez, emelt textúra minőséget, részletesebb árnyékokat, folytonosabb animációkat és sok minden mást. Szerencsére azonban a látvány lesz a legkevésbé érdekes része az új csomagnak, ami már csak azért is fontos kérdés, mert a játék alapvetően eddig is nagyon szép volt PlayStation 5 konzolon, teljesen feleslegesnek éreztük az új kiadást (a nyilvánvaló üzleti érdeket értve). Főleg azért is, mert PC-ről egyelőre hivatalosan nincs szó, de erősen sejthető, hogy ez a kiadás annak az előszele.

Hirdetés

De mit kapunk akkor extraként? Egyrészt a Remastered kiadásba bekerül egy Lost Levels részleg, ahol megnézhetünk be nem fejezett pályarészeket. Ezeket valamilyen okból kivágták a játékból, de erről majd mesélnek a fejlesztők a helyszínekhez fűzött kommentáron keresztül. A The Last of Us rajongóinak ez remek lehetőség lesz arra, hogy belessenek a kulisszák mögé, többet láthassanak annak világából.

Emellett egy új játékmódot, a No Returnt is hozzácsomagolják az új verzióhoz. Ez egy roguelike extra, ahol különböző karakterekkel próbálhatunk túlélni, miközben feloldunk új hősöket, szereléseket, és cuccokat. Mindehhez ráadásul egy ranglista is készül, így aki szeret versengeni, annak erre is meglesz a lehetősége.

A jó hírek sora itt még nem ért véget: a The Last of Us Part II Remastered több verzióban is elérhető lesz. Az alapjáték mellett lesz egy minden extrával megtömött kiadás, de akinek már megvolt az eredeti játék, annak nem kell tízezreket áldozni az új kalandra. A Remastered változatra az alapverzió tulajdonosai kb. 3000 forintért frissíthetnek majd.

A The Last of Us Part II Remastered megjelenés 2024. január 19-én lesz esedékes PlayStation 5-re. Nektek hogy tetszik a csomag?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)