Hirdetés

Hivatalos: készül a harmadik Star Wars Jedi epizód, ezt maga a Cal Kestist alakító Cameron Monaghan jelentette be

|

Már biztos, hogy trilógiává bővül a Star Wars Jedi széria.

Hirdetés

Már júliusban is írtunk arról, hogy a Respawn Entertainment írót keres a Star Wars Jedi: Survivor folytatása kapcsán, így biztosnak tűnt, hogy kapni fog egy harmadik részt is Cal Kestis kalandja, nemrég azonban aggasztó hírek érkeztek: távozott a stúdiótól az eddigi két epizód rendezője, Stig Asmussen

Ettől függetlenül a rajongóknak nem kell lemondania a folytatásról, sőt a harmadik részt most az egyik leginkább illetékes forrás erősítette meg hivatalosan is. Az Ocala Comic Conon ugyanis a főhőst, Cal Kestist alakító Cameron Monaghan beszélt arról, hogy már dolgoznak a harmadik részen.

Hirdetés

Monaghan egészen pontosan így fogalmazott:

"Dolgozunk a harmadik részen, jelenleg is folyik a munka. Szóval, ez egy nagy vállalkozás lesz, és egyelőre pár megbeszélésen vagyunk túl, de remélhetőleg ha minden elrendeződik, akkor bele is vághatunk, és ismét valami igazán klasszat tudunk nektek csinálni".

Elég egyértelmű, hogy a fejlesztés korai szakaszában járnak még, és a színésszel egyelőre csak az egyeztetések folynak. Egyébként egészen pontosan szeptember 16-án mondta el a fentieket Monaghan, alig pár nappal azután, hogy bejelentették Asmussen távozását. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)