Hirdetés

Hivatalos: marad a Fortnite-ban az építésmentes mód

|

Még külön trailert is kapott a Fortnite Zero Build módja.

Hirdetés

A legújabb szezont érdekes újítással röffentette be az Epic Games: a Fortnite elsődleges módjából kivette a játékmenet egyik legfontosabb elemét, az építkezést, ami miatt még a profiknak is taktikát kellett váltaniuk. Egy extra réteg páncéllal rendelkezni nem ugyanaz, mint pillanatok alatt felhúzni egy többszintes komplexumot, ami a végjátékban kulcsfontosságú lehet.

Ahogy azt szivárgásokból hallottuk, a változtatás nem örökre szólt, viszont nem is tűnik el teljesen.

Hirdetés

Ma elérhetővé vált a Fortnite Zero Build módja, ami a hagyományos, elterjedtebb battle royale élményre vágyóknak szól. A játékosok kizárólag képességeikre és ügyességükre támaszkodhatnak, nem húzhatnak fel falakat, hogy megvédjék magukat a támadásoktól, fegyverek, tárgyak, gördülékenyebb mozgás és az Overshield védi őket a sebzéstől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Zero Build mód egyedül, párban, és hármas vagy négyes csapatokban játszható. A frissítéssel bekerül három új fegyver is: az Anvil Rocket Launcher, ami járműveket tud bemérni, valamint az MK-Seven Assault Rifle és a Combat Assault Rifle: előbbi egy red dot távcsővel érkezik, utóbbi pedig a Combat SMG párja. A két géppuska április 2. és 4. között lesz bárki számára elérhető, aztán a Donation Boardoknál lehet szavazni, hogy melyik maradjon.

Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)