Hirdetés

Hivatalos: még ma bemutatkozik az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC-je

|

Váratlanul jött a bejelentés, és lényegében már csak pár órányira vagyunk a bemutatótól.

Hirdetés

Több mint egy éve már, hogy belengették a mostanra jogok tekintetében is teljes mértékben FromSoftware-hez tartozó Elden Ring első kiegészítőjét, ami a Shadow of the Erdtree nevet kapta. Nem is kellett sok, hamar a találgatások mezejére merészkedtek a rajongók, akik idővel egyre frusztráltabbak lettek a DLC-vel kapcsolatosan, hiszen hivatalosan még csak egy látványtervet adtak ki, de ezt leszámítva a bejelentése óta nagy csend övezte a projektet.

A mai napon azonban izgalmas hírek érkeztek: életjelet adtak a készítők, ezennel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy mikor láthatjuk a Shadow of the Erdtree első gameplay trailerét.

Hirdetés

A bejelentésre egyébként az Elden Ring hivatalos Twitter/X oldalán került sor, ahol leleplezték, hogy a mai nap folyamán, egészen pontosan délután 4 órakor válik elérhetővé a háromperces előzetes.

Vélhetően az előzetes végén egy megjelenési dátum is felsejlik majd, legalábbis mi nagyon reménykedünk ebben, úgyhogy érdemes lesz figyelni; jelenleg június 21-ét pletykálják.

A bemutatót a GS csatornáján is megtekinthetitek majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)