Hirdetés

Hivatalos: tényleg a Call of Duty: Modern Warfare 3-at kapjuk idén, megvan a megjelenési dátum

|

Úgy tűnik, megunta az Activision a játszadozást, végre bejelentette a 2023-as Call of Duty-t.

Hirdetés

Alighanem a videojáték-ipar legrosszabbul őrzött titkai közé tartozott, hogy a franchise melyik alsorozata gyarapodik idén újabb felvonással. Már hónapokkal ezelőtt kiszivárgott borul a vetésforgó, a Trecharch projektje kap még egy évet, cserébe viszont előre jön a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare II történetét továbbszövő Modern Warfare III, amiért a Sledgehammer Games felel.

Később aztán maga az Activision is egyre nyilvánvalóbban utalgatott rá, hogy van valóságalapjuk a pletykáknak, szinte minden hétre jutott valamilyen apróbb, meg nem erősített, de nem is cáfolt értesülés, amibe belekapaszkodhattak a rajongók.

Hirdetés

Ha minden igaz, a kiadó a Warzone-on belüli esemény keretében fogja majd lerántani a leplet a Call of Duty: Modern Warfare III-ról augusztus 17-én, ám úgy tűnik azzal, hogy hivatalosan is megerősíti a projekt létezését, mi több, elárulja a premierdátumot, nem akart már várni. Az alábbi teaserből végre kiderül, hogy november 10-én érkezik az idei CoD.

Mivel az Insider Gaming korábbi jóslata telibe találta a premierdátumot, sanszos, hogy a portál által megszellőztetett többi időpont is helytálló. Ez alapján október 6-ától 10-éig tart az első bétakör a playstationösöknek, majd október 12-e és 16-a között a PC-s és az xboxos tábor is csatlakozhat hozzájuk. Magát a kampányt már a megjelenés előtt, november másodikától nyúzhatjuk korai hozzáférésben, az új Warzone térképet is hozó első szezon pedig december 5-én indul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)