Hirdetés

Hivatalos Űrcsilliárdos Blog - a Gyu által tolmácsolt eddigi üzenetek egyben letölthetőek

|

A regényem blogja szépen fejlődik - Aberthy Nokum már 10 méretes üzenetet küldött, amelyek most egyben letölthetőek és olvashatóak.

Hirdetés

Logikus, hogy vannak olyan olvasók, akik nem szeretnek részletekben blogot nézegetni, hanem mondjuk egy e-book olvasón, vagy tableten egyszerre olvasnák el az eddigi üzeneteket. 

Jó hír ezeknek az olvasóknak (s persze mindenki másnak is), hogy a .pdf anyag bővített - az Üzenetek után beérkezett kérdésekre adott válaszok is bekerültek az üzenetek szövegébe. 10 üzenetből már meglehetősen sokmindent meg lehet tudni a regény világáról, a környezetről és a technológiáról, így már érdemes belekezdeni annak, aki még nem olvasta a blogot és érdekli a téma. Aki pedig olvasta, annak így, összefoglalva egyszerűbb lesz újra elolvasni! Újabb .pdf a 15. Üzenet után várható, addig érdemes a blogot figyelni az új üzenetekért. 

Aberthy Nokum Üzenetei 1.-10. letöltési oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)