Hirdetés

Hivatalos: visszatér az EA legkeményebb verekedős játéksorozata, amiért egy másik címet parkolópályára tettek

|

Aki kedveli a kevert harcművészeteket, örülni fog az EA Sports bejelentésének.

Hirdetés

Nem tartozik éppenséggel a világ legjobban őrzött titkai közé, hogy ez Electronic Arts színeiben ringbe száll majd a vásárlók pénzéért az EA Sports UFC 5 is, amiről 2021 novemberében hallottunk annak apropóján, hogy a fejlesztés miatt késedelmet szenved egy régi franchise visszatérése. A kiadó döntése abszolút érthető annak tükrében, hogy a ketrecharc rajongóinak szánt alkotásnak kell előnyt élveznie, nem azért fizetnek a licencért az Ultimate Fighting Championship promóciós cégnek, hogy aztán ne kezdjenek vele semmit.

A Fight Night rebootjára várhatunk még egy darabig, ám a 2020-as UFC 4 utódja nem lehet már túl messze, mivel a közelmúltban az EA Entertainmentre átnevezett EA Gamestől szervezetileg is különvált EA Sports ma hivatalosan is bejelentette az UFC 5 érkezését.

Hirdetés

A Twitteren megejtett beharangozó meglehetősen szűkszavúra sikeredett, és konkrétumokban sem igazán bővelkedik túl azon, hogy tudatja az érdeklődőkkel, hogy majd csak szeptemberben kerül sor a leleplezésre. Aki minél hamarabb szeretne információhoz jutni, feliratkozhat az EA honlapján a hírlevélre.

Mi a magunk részéről leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy a 2014-ben indult széria következő felvonása végre ellátogat-e PC-re is, vagy a ketrecharc változatlanul a playstationös és xboxos közönség privilégiuma marad. És ha már szóba került a bátorítás, a feliratkozás helyett vagy mellett érdemes kihasználni, hogy a hétvége folyamán Xbox One-on és Xbox Series X|S-en ingyen játszható az előző rész (két másik játék mellett), amennyiben rendelkezünk Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)