Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették a Windows 7 első szervizcsomagját

|

Immáron biztos, hogy idén érkezik az első pakk.

Hirdetés

Pár nappal korábban hivatalos bejelentés formájában terítékre került a Microsoft háza táján, hogy a Windows 7-hez, és a Windows Server 2008 R2-höz még az idei évben megjelenik az első service pack.

Így tehát véglegesen is biztosak lehetünk abban, hogy megérkezik az elmaradhatatlan, várva várt folt-adag, bár Redmond a végleges közzétételről egyelőre nem nyilatkozott konkrétan.

Annyi viszont bizonyos, hogy a Windows 7 SP1 kizárólag kisebb frissítésekkel fog érkezni, tehát bizonyos, hogy formabontó átalakításokat nem fog eszközölni az oprendszerben, mondjuk mint anno az XP esetében a Service Pack 2.

Ezzel együtt persze azért néhány újítás, sőt, nem egy újabb kiegészítő programocska is tiszteletét teszi majd, így például a távoli asztalhívás továbbfejlesztett változata, a RemoteFX lesz hozzáférhető. Ennek lényege, hogy a telepítés után már 3D alkalmazásokat, többek közt játékokat is futtathatunk majd távoli kapcsolaton keresztül, ezáltal a programok futtatása teljesen valós időben azt az érzetet keltik a felhasználóban, mintha valóban a saját gépéről működtetné azokat.

Egyes napvilágra került információk szerint nem elképzelhetetlen, hogy az idei év vége előtt kiadásra kerül a csomag: ezt alátámasztja az is, hogy a Microsoft megsokszorozta a szervizpakkok tesztelésére szánt erőforrásokat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)