Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Mortal Kombat 1 és az is kiderült, mikor jelenik meg az új rész

|

Látványos CGI előzetes vezette fel a Mortal Kombat 1-et, ami egy teljesen új idővonalat indít el a szériában.

Hirdetés

A korábbi szivárgások egy rész a jelek szerint igaznak bizonyult, tényleg Mortal Kombat 1 címmel érkezik a NetherRealm Studios világhírű verekedős szériájának következő része, és ahogy azt ígérték, ma délután megkaptuk az új rész első CGI előzetesét, ami a sztorira koncentrált. 

Az előzetes elég egyértelművé teszi, hogy a cselekmény immár egy teljesen új idővonalon játszódik, melyet maga Liu Kang, a tűzisten hozott létre. Az ígéretek szerint kapni fogunk egy teljesen új harcirendszert, valamint friss játékmódokat és persze kivégzéseket is. Vérből már az első kedvcsinálóban sem volt hiány.

Hirdetés

Az előzetes megvillantotta magát a megjelenési dátumot is: 2023. szeptember 19-én érkezik a Mortal Kombat 1. A trailer alapján Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena és Shang Tsung már biztosan benne lesznek a játékban, szóval egyelőre tényleg csak a klasszikus szereplőket dobták be.

Az előrendelés május 19-én indul, ha valaki már így befizet a játékra, akkor nem csak Shang Tsungot kapja meg játszható karakterként, hanem részt vehet a bétateszten is - a béta csak Xbox és PlayStation platformokon lesz elérhető. PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en 70 dollárba, míg Nintendo Switchen 60 dollárba kerül a játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)