Hirdetés

Hivatalosan is megerősítve The Expendables 2 játék

|

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, amit már sejtettünk, hogy játékváltozat készül A feláldozhatók 2 moziból.

Hirdetés

A többek között Sylvester Stallone, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett A feláldozhatók 2 mozifilm megkapja a maga játékadaptációját, amely a Ubisoft megerősítésének hála többé nem pletyka, hanem hivatalos és visszafordíthatatlan tény.

A legutóbb kiszivárgott videó után már sejteni lehetett, hogy a kiadó formai bejelentésére sem kell sokat várnunk: a The Expendables 2: Video Game egy digitálisan letölthető, a kooperatív örömökre kihegyezett projekt lesz, melyben a filmből ismert akciósztárokat irányíthatjuk. A játékváltozat története alapján egy elrabolt milliárdost kell kiszabadítanunk fogvatartóitól, ám nem várt következmények következnek be és elszabadul a pokol.

A feláldozhatók 2 játékváltozata idén nyáron landol PC-n, PSN és XBLA rendszereken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)