Hirdetés

Hívd be a haverod a Call of Duty: Warzone 2-be, mindketten jutalmakat kaptok érte

|

Sorozd be a srácokat, és mindenki hazavihet majd egy marék apróságot, köztük fegyver tervrajzokat is.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2 harmadik szezonja jövő héten indul, és a szokásos új battle passen és egyéb változtatásokon túl hoz magával egy "recruit a friend", azaz "sorozz be egy havert" programot is. A feladat pontosan az, aminek hangzik, de van egy pár apróság, amire érdemes lesz odafigyelni.

A meghívó játékos egyszerre 3 társat csalhat be a Warzone 2-be, és ehhez egy olyan fiókra lesz szüksége, ami legalább 60 napnál idősebb. A meghívottak részéről vagy egy 7 napnál fiatalabb Activision fiókra van szükség, vagy olyan fiókra, ami nem volt aktív a Warzone 2-ben az elmúlt 60 napban.

Hirdetés

Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, úgy indulhat a közös játék. Ha a meghívó és a meghívottjai együtt játszanak, együtt teljesítenek küldetéseket, akkor bezsebelhetnek egy rakat apró jutalmat. Ezek között van 2 fegyver tervrajz, XP duplázó token, calling card és sok minden más.

Ha érdekel benneteket a program, akkor ezen az oldalon már fel is iratkozhattok rá, és a következő szezon indulásának napján már el is kezdhetitek a hajszát a jutalmakért. Egy maréknyi ország egyébként kimarad a buliból, de mi szerencsére nem vagyunk köztük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)