Hirdetés

Quadrant - nagyon ígéretes az indie horrorjáték (videók)

|

Kaptunk két trailert az retró indie horrorjátékhoz, a Quadranthoz. Űr és vér, na meg persze a 70-es évek hangulata. Kell.

Hirdetés

Ez ma egy ilyen bejelentgetős nap. Ha visszagörgettek a csodálatos GSO-n, akkor láthatjátok, hogy ma minden fejlesztőnek és kiadónak volt valami mondanivalója. Vagy éppen arról beszélt, hogy majd lesz.

HKFiftyOne Games most két teasert is kidobott a most készülgető horrorjátékukhoz, ami a 70-es évek Amerikájába repíti majd vissza a játékosokat. A Quadrant története szerint amikor 79-es Appolo program visszatért a Földre, akkor sikerült magukkal rángatni valamilyen nem ide való életformát is. A szörnyet eddig nem láttuk, de a videó végén hallható hangból ítélve valószínűleg nem barát.

A másik videóban elég standard horrorelemeket láthatunk, de legalább ad egy kis támpontot azzal kapcsolatban, hogy milyen hangulata is lesz majd a Qadrantnak. Első látásra kifejezetten jónak néz ki, remélem, hogy a trailer feszültségét a játékban is fent tudják majd tartani a fejlesztők.

 

A Quadrant megjelenése 2014. augusztusában várható, kizárólag PC-re. 

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)