Hirdetés

HL 2 megjelenés

|

Feltehetően - ima meg könyörgés - ez lesz az utolsó hír a megjelenési dátummal kapcsolatban. A Half-Life Source ugyanis meginterjúvolta Doug Lombardit, a Valve-től ezzel kapcsolatban és elárulta, hogy a Half-Life 2 aranylemezre kerüléséig napok vannak már csak hátra és tartani tudják a Vivendinek már korábban elküldött teljesítési dátumot, ami augusztus eleje. Ezt követően szeptember közepe tájékán kerülhet majd boltokba a cucli. Ezek szerint tehát még mindig nincs teljesen kész, vagyis bármikor közbe jöhet egy kis gubanc. Meg ott a másik probléma, ami ugyebár a Doom III és az őt övező felhajtás. Lehet, hogy ez megint csak egy elhamarkodott kijelentés volt, de a fene egye meg... szeptember 30-án fog megjelenni?! Akkor csupán egy évet csúsznak...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)