Hirdetés

HL2: Aftermath 13 dolcsiért

|

A Shacknews egy hosszabb értekezés keretein belül beszámolt a Valve terveiről, amelyek főleg az ingyenes Lost Coast képességei és az Aftermath körül fogalmazódtak meg. Előbbiről már eleget hallottunk, tudjuk, hogy tovább késik, meg azt is, hogy nagyon rövid lesz. Ami az Aftermath-ot illeti, mindössze annyi újdonság derült ki, hogy a videóelőzetese végén hallható hang G-Mantől származik - ez nem valami izgalmas. Esetleg az jó hír, hogy mindössze 13 dollárt kérnek majd érte, ha a Steamen keresztül szerezzük be. Hogy mikor? Nos, valamikor novemberben. Hozzátették, hogy érkezik még egy ilyen epizód, ráadásul jóval hamarabb, mint a következő Half-Life játék. Thanks manguszta.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)