Hirdetés

HL2, CS:S és a többiek

|

Hamarosan új finomságok érkeznek a Source enginnel üzemelő Half-Life 2-höz, illetve Counter Strike: SOurce-hoz. Lássuk csak mit rejteget a Valve csapata: A HL2 szerelmesei hamarosan egy teljesen új, hivatalos pályát kapnak majd kézhez - még az előtt, hogy a fejlesztők által meghírdetett pályakészítő verseny díjnyertes alkotásait kiadnák. Emellett három új fegyver is előkerül hamarosan, nevezetesen a Slam, Stunstick és a Crowbar. Körülbelül ebben az időben a CS: Source is kap néhány érdekes javítást, bővítést, a már korábban beígért cs_compound pálya mellett. Végül, de nem utolsó sorban úgy tűnik, hamarosan végre tényleg megnézhetjük, mi az a titokzatos HDR technológia, mely végülis kimaradt a végleges HL2-ből. A "The Lost Coast" ingyenes letölthető lesz a Steamen keresztül minden eredeti játék tulajnak. Elméletileg a gépednek is el kell érnie egy szintet ahhoz, hogy ez megkaphasd, de szerintem úgyis fent lesz egy csomó oldalon is :) Íme három rajzolt kép a pályáról:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)