Hirdetés

HL2: Nem lesz fekete doboz

|

Egy érdekes hírt közölt le a Firingsquad oldala, miszerint a Valve nem fogja kiadni a Black Box csomagot. Az Orange Box természetesen marad, a döntés fő oka hogy az új játékok csak egy verzióba legyenek elérhetők.

Hirdetés

A Black Box-ban eggyütt kaphattuk volna meg a Half Life univerzum összes játékát, beleértve az új Episode 2-t is. Az Orange Box pedig tartalmazni fogja a jól ismert új játékokat, mint a HL2 Episode 2-t, a Team Fortress 2 és a Portalt viszont immáron ez a verzió fogja magában foglalni az alap Half Life 2-t és az Episode One-t is, igaz ennek fejében némileg az ára is emelkedni fog. Mint két verziónak készül konzolos változata is, csak mint tudjuk a fekete csomagról kénytelenek leszünk lemondani. Ez minden bizonnyal egy megfontolt üzleti lépés, én is biztos vagyok benne hogy a Valve-nak így éri meg jobban, nekünk pedig így lesz drágább az életünk ha most szeretnénk belevágni a Vale játékokba. Egyelőre viszont még nagy a fejetlenség, ezen a téren, ki, hol, mi, hogyan, mennyiért kaphat meg milyen csomagban, de mivel az Episode 2 még messze van lesz még ideje gondolkodni a cégnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)