Hirdetés

Hobbitként élné életét egy A Gyűrűk Ura rajongó, még a filmek sztárjai is támogatják a projektjét

|

Nicolas Gentile célja, hogy a való életben megalkothassa a Megyét, annak jellegzetes épületeivel és kocsmájával.

Hirdetés

J.R.R. Tolkien műveinek egyik leglelkesebb rajongója lehet az az olasz férfi, aki nemcsak hobbitként szeretné élni az életét, hanem a Megyét is szeretné újraalkotni. Nicolas Gentile rendszeresen megosztja a projektjével kapcsolatos újdonságokat, illetve egyszerűen hobbit öltözékben pózol a fényképeken.

Gentile-re A Gyűrűk Ura mozifilmek sztárjai, Elijah Wood és Sean Astin is felfigyeltek, és rövid videókban üzentek a rajongónak.

Hirdetés

Gentile egy interjúban elmondta, hogy nagyon régóta szereti a fantasy könyveket, filmeket és videojátékokat, valamint a Dungeons & Dragons kalandokat is. Viszont úgy érezte, hogy az alkotásokon keresztül mások kalandjainak részese, nem pedig a sajátjáé, ezért úgy döntött, hogy megpróbálja életét olyanná tenni, amilyet annyira szeret a könyvekben és a filmekben.

Így született meg a My Hobbit Life projekt, amelyet már több mint 124 ezren követnek az Instagramon. Wood és Astin üzenetei pedig még nagyobb népszerűséget hozhatnak Gentile számára.

A Megye olaszországi megvalósításával kapcsolatban még több információ és egy rövid dokumentumfilm is elérhető a projekt hivatalos honlapján.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)