Hirdetés

Hogwarts Legacy és Life is Strange: True Colors - ezzel játszunk a hétvégén

|

Varázslatos és érzelmes kalandokba ugrunk fejest.

Hirdetés

Megint szépen egymásra csúsztak a játékmegjelenések, így bőven lesz mivel elfoglalnunk magunkat a következő hetekben, akár hivatalból, akár passzióból indítjuk az újdonságokat. Kár, hogy egyelőre nem beszélhetünk róluk, pedig lenne mit mondanunk, de majd elolvashatjátok a teszteket.

HP - Mondanám, hogy Helldivers 2, mert mazur továbbra is hős parancsnokként toszogat minket naponta, hogy takarodjunk a frontra, de azért vissza kellene még nézni a Baldur's Gate 3 világába is, ahol ott rostokol szegény bandám az Act 1 végén, és ez már tényleg szánalmas helyzet minden tekintetben.

Paca - Már kezdek izgalomba jönni a Dragon's Dogma 2 közelsége miatt, de még egyelőre mással kell töltenem az időt - egy másik, megjelenés előtt álló játékot fogok pörgetni, amiről sajnos nyilván nem beszélhetek, de pár hét múlva elmondom, milyen lett. 

Csirke - Végtelenül unalmas fickó vagyok, aki nem bírja elengedni a Final Fantasy 7 Rebirth kimaxolását. Na jó, egy kis WWE 2K24 azért belefér. 

Hirdetés

Zs - Nálam továbbra sincs játszadozás, mert javában tart az ingyenes Apple TV+ maraton, most épp a Slow Horses című zseniális kémszéria epizódjait pörgetem. Ugyan még sosem dolgoztam a brit hírszerzésnek, de erősen gyanítom, hogy a Gary Oldman főszereplésével készült sorozat jóval közelebb áll a valósághoz, mint bármelyik James Bond kaland, és a tetejébe még vicces is.

kristfvarg - Lassan, de biztosan tanulok bele a Sekiróba. Mint ahogyan arra számítani lehetett, rendesen meggyűlt a bajom az első combosabb ellenféllel, Genichiro Ashinával. 4-5 óra lazán eltelt, mire sikerült bevinnem a kegyelemdöfést a harmadik fázisban is. Lady Butterfly eme tudás birtokában már nem jelentett akkora kihívást, de úgy érzem, a java még csak ezután jön majd.

Szada - Egy készülő cikk kapcsán elővettem a Life is Strange-et, és rájöttem, hogy én még nem játszottam a széria legutóbbi, Life is Strange: True Colors című részével, így azzal leszek elfoglalva, hogy ezt bepótoljam. 

Hunter - Sűrű lesz a következő pár nap, de ha minden jól megy, akkor be tudom majd fejezni a Final Fantasy VII Remake-et vasárnap. Ha az megvan, akkor Toriyama emlékére előveszem az egyik Dragon Questet vagy a Chrono Triggert. Akárhogy is, ez egy JRPG-s hétvége lesz.

Chava - Leginkább egy megjelenés előtt álló játékkal múlatom az időt, de a benyomásaimat még nem oszthatom meg veletek. Azt viszont igen, hogy amint végeztem vele, seprűre pattanok, és meg sem állok a Roxfortig, mert megint ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy elmerüljek a Hogwarts Legacyben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)