Hirdetés

Hogwarts Legacy, PlayStation VR2 és Pharaoh: A New Era - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hagyjuk, hogy elbűvöljenek a varázsvilág, a virtuális valóság és az ókori Egyiptom csodái.

Hirdetés

Ha akarnánk sem tudnánk letagadni, hogy nálunk nagyon betalált az Avalanche Software nyitott világú akció-szerepjátéka: aki eddig is Harry Potter-rajongó volt, most újra boldog gyereknek/tininek érezheti magát, de azt is joggal irigyelhetjük, aki csak most ismerkedik meg J. K. Rowling varázsvilágával, hiszen oly sok csoda vár arra, hogy felfedezze.

HP - A Hogwarts Legacy pörög még mindig, és mivel nem tudok normálisan haladni a történettel, mert virágot szedek, varázslatos lényeket gondozok, minden hebehurgyának segítek valami aprósággal, repkedek összevissza, sétálgatok a Roxfort lenyűgöző folyosóin, ezért még feltehetően sokáig ez lesz a program. Pedig ha nem végzek időben, mire jön a Dead Island 2, akkor lesznek itt bajok. Jaj, remélem készül majd egyszer egy televíziós dráma a megpróbáltatásaimról, úgy pofoz az élet, na.

Paca - Egy hét még messze nem volt elég arra, hogy érdemben elmélyülhessek a PlayStation VR2 nyitófelhozatalában, mindenbe csak belekóstoltam. A hétvégén viszont kizárom a külvilágot, lesz Jurassic World, Star Wars és minden, ami már elérhető.

Csirke - Továbbra is pörög a Hogwarts Legacy, de közben belekezdtem már a Like a Dragon: Ishin!-be is, hamarosan érkezik a teszt.

Hirdetés

Zs - A kimaxoláshoz szükséges 80 órás referenciaértékkel számolva még 2-2,5 hónapon át kizárólag a Hogwarts Legacyvel fogom tölteni a játékra jutó időmet, így ki kellett találnom valamit ezekhez az ajánlókhoz: a következő hetekben arról fogok írni, hogy mivel nyomnám, ha valamiért kicsapnának a Roxfortból. Ezen a hétvégén a Diablo II: Resurrectedbe menekülnék, mivel éppen porig akciózzák az Xbox Store-ban, én pedig már nem nagyon hiszek benne, hogy a Microsoft végül tényleg fel tudja vásárolni az Activisiont, és bekerülhet a Game Passbe.

Szada - Miközben pörög tovább a Company of Heroes 3 tesztelése, körülnézek a Game Pass újdonságai között is. A városépítős/menedzselős cuccokat nagyon szeretem, így valószínűleg bele fogok nézni a Cities: Skylines Remasteredbe, kíváncsi vagyok, hogy mennyit fejlődött a játék, az irányítás.

Hunter - Hét közben már belevágtam a Hogwarts Legacybe, de még nem jutottam sehová vele. A hétvége lesz az én lehetőségem arra, hogy igazi varázsdiákká váljak. Meg majd valahol két óra közben elugrok majd a Final Fantasy XIV-be is, mert a Healer gearem még a padlót nyaldossa. Valakinek Eorziát is védenie kell, miközben mindenki a Roxfortban nyomorog, na.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kivi - PS-en annak idején kimaradt, viszont most PC-n nagy erőkkel fogom hajszolni a Returnalt. A játékstílus és az atmoszféra is nagyon tetszik, biztosan pörögni fog egy darabig. Persze a Modern Warfare II-ről sem feledkezek meg, főleg a második szezon megérkezésével.

Chava - A kötelesség, a kíváncsiság és a nosztalgia együttes ereje vonz a fáraók földjére, hogy a Nílus deltájában emlékművet állítsak az emberi civilizációnak. Annak idején lelkes rajongója voltam az Impressions játékainak, ezért most feltett szándékom kideríteni, hogy volt-e értelme a Pharaoh: A New Era képében remake-elni a stúdió klasszikusát.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)