Hirdetés

Hogy kerül a Heroes of Might and Magic III a Wargaming játékába?

|

Különleges, a Magyarországon is roppant népszerű játék által ihletett esemény vár a World of Warships közösségére.

Hirdetés

Október hava tradicionálisan a misztikum és a rémisztgetés jegyében telik a játékiparban is, ami azt jelenti, hogy aki teheti, ilyentájt dobja piacra témába vágó alkotását, mások pedig jellemzően halloween ünnepéhez köthető tartalmakkal dobják fel korábban megjelent játékaikat. Így tesz a 25 éves Wargaming is, amely a Ubisoft alá tartozó Heroes of Might and Magic III-at is beleszőtte a rajongóknak kitalált meglepetésbe.

A New World Computing legendás stratégiai játékából érkeznek a World or Warships új parancsnokai, akiket október 19-től állíthatnak szolgálatba a játékosok. 10-10 képességponttal rendelkeznek, ami alkalmassá teszi őket bármilyen flotta vezetésére, de nem csak ettől lesznek különlegesek: mindegyikük egyedi szinkront kapott, ráadásul Catherine Ironfist (Castle) és Sandro (Necropolis) is az eredeti hangján szólal majd meg. A játékosok XP-t, kreditet, prémiumfiók-napokat és más nyersanyagokat, valamint parancsnokokat oldhatnak fel a Fegyverraktárból elérhető új térképen csatázva, amit szintén a Heroes of Might and Magic III inspirált.

Hirdetés

De ezzel még nincs vége a meglepetések sorának, mert féláron lesz elérhető a Steamen egy Sandro parancsnokot, prémiumfiók-napokat és egyéb játékbeli bónuszokat kínáló World of Warships DLC csomag, amihez extraként hozzácsapják a Heroes of Might and Magic III HD Editiont is.

Ugyanez a frissítés hozza el a Jack-o'-Lantern prémium és a normál konténereken túl még az október 25-én kezdődő Halloween hadműveletet, a Raszputyin túlvilági hordája ellen vívott küzdelem utolsó felvonását is. A játékosok feladata végső útjára kísérni és közben mindenáron megvédelmezni a Transylvaniát, valamint ezzel párhuzamosan felkutatni és megsemmisíteni a Portált, amelyen át a sötétség erői özönlenek világunkba. VIII-as és IX-es szintű hajóknak való kihívás ez, amiben különleges módosítók is szerepet kapnak.

Épp időben debütálnak korai hozzáférésben a japán flotta új büszkeségei, a kisebb életerejüket nagy lőtávval és pontossággal, valamint felderítő- és vadászrepülőgépek támogatásával ellensúlyozó Yumahari (VIII-as szintű), Adatara (IX-es szintű) és Bungo (X-es szintű) hármasa.

Végezetül pedig már az ugyancsak közelgő Black Friday-re időzítve a fegyverraktárban újabb konténerek fognak felbukkanni november 3-ától, és ugyanekkor bekerül az amerikai Black B romboló egy-egy további hajóval a japán, német és szovjet ágakról.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)