Hirdetés

Hogyan lesz a Skyrim tower-defense játék?

|

A Skyrim számos vicces, vagy érdekes moddal büszkélkedhet, de olyanból, mely egy teljesen más játékká alakítaná, talán ez az első.

Hirdetés

Komplett grafikai modok éppen úgy jelen vannak a The Elder Scrolls V: Skyrim-ben, mint a játékmenetet befolyásoló alakítások. Az Ultimate Tower Defense Mod azonban nem kevesebbre vállalkozik, mint arra, hogy egy teljesen más stílusú játékká varázsolja a játékot. Az átalakítás során a jól ismert The Elder Scrolls V: Skyrim egy toronyvédős játékká válik, amiben egyetlen feladatunk az ellenségek támadásai ellen megvédeni a várunkat, de ezt mindenki tudja, aki ismeri az ilyen stílusú játékokat. Választhatunk, hogy farmereket vásárolunk, akik erőforrásokat termelnek, vagy katonákat, akik harcolnak. A készítők szerint a mod valamikor ebben a hónapban lesz elérhető, addig pedig nézzétek meg a videón, hogy mire is számíthattok, ha megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)